Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که طرح شهید سلیمانی توانست میزان مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا را به میزان چشمگیری کاهش دهد، بر لزوم ستفاده از ظرفیت طب سنتی در ایام کرونا تأکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا، فاطمه محمدبیگی در برنامه «گفت‌وگوی اجتماعی» اظهار کرد: نمایندگان مجلس در کمیسیون بهداشت و درمان، آمار مربوط به ویروس کرونا را به صورت جدی و با مسئولیت پذیری دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط باید مقتدرانه قوانین و مسئولیت اجتماعی که هریک از شهروندان نسبت به یکدیگر دارند را تقویت کرد.

وی تاکید کرد: مردم باید آگاه باشند که پاندمی کرونا صرفاً با دارو و واکسن از بین نمی‌رود و مجموعه‌ای از تلاش‌های اجتماعی، اقدامات پیشگیرانه، غربالگری هوشمندانه، قرنطینه درست و به موقع، بهره‌گیری از تیم‌های نخبگانی، استفاده از ظرفیت طب سنتی و کلاسیک و اقدامات دارویی و درمانی در کنار هم می‌تواند منجر به اتمام این بحران شود.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر صرفاً به دارو و واکسن امید داشته باشیم و منتظر باشیم تا دیگران برای ما تعیین تکلیف کنند راه به جایی نخواهیم برد.

محمدبیگی تأکید کرد: دولت باید سرعت کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در بررسی و صدور مجوز پژوهش‌ها، داروها و واکسن افزایش دهد تا فرآورده‌های مجاز به سرعت در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی به اقدامات انجام شده در زمینه اجرای قوانین اجتماعی اشاره و تصریح کرد: برخی از نهادها مانند سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه و و بسیج جامعه پزشکی طی طرح شهید سلیمانی در جهت تقویت مسئولیت اجتماعی گام برداشته‌اند و گزارش خود را به کمیسیون ارائه دادند؛ همچنین مجلس شورای اسلامی از NGOها برای آموزش مقررات اجتماعی و گوشزد کردن آن به مردم حمایت کرده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به طرح شهید سلیمانی بیان داشت: برای این پروژه 20 میلیارد تومان اعتبار صرف شده است، در حالی که به دلیل همکاری نیروهای اجتماعی در کنار وزارت بهداشت، اثربخشی آن بسیار بالا بوده است و بدون واکسن توانست میزان مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

به گفته محمدبیگی، موضوع سلامت روان در اپیدمی کرونا در نخستین روزهای کمیسیون بهداشت یازدهم مطرح بوده است اما متاسفانه به مجلس کم لطفی شد و از ظرفیت و تخصص نمایندگان مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا به خوبی استفاده نشد.

وی با بیان این که سلامت روان افراد جامعه در کنار سلامت جسمی اهمیت دارد، عنوان کرد: آمارها نشان می‌دهد در اثر طولانی شدن پاندمی کرونا درصدی از خانواده‌ها دچار اختلالات اضطرابی و افسردگی شده‌اند. از این رو باید از تخصص رواشناسان و مددکاران ماهر در آموزش مردم درباره چگونگی چیره شدن بر استرس و گذراندن اوقات فراغت در قرنطینه بهره ببریم.

3 درخواست مهم سازمان نظام پرستاری برای حمایت از پرستاران خط مقدم مقابله با کروناوزارت بهداشت: واکسن کرونا در سامانه «تی‌تک» ثبت می‌شودواکسیناسیون سالمندان علیه کرونا از آسایشگاه کهریزک شروع شدفیلم/ آمار فوتی‌‌های کرونا در ایران چگونه دورقمی شد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان شهید سپهبد قاسم سلیمانی ویروس کرونا کمیسیون بهداشت و درمان شهید سپهبد قاسم سلیمانی ویروس کرونا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی طرح شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۴۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» که به میزبانی واحد ماکو برگزار شد، اظهار کرد: نگاه اسلام به بشریت یک نگاه تعالی‌بخش است که انسان را به عروج می‌رساند.

وی با بیان اینکه گاهی در مسیر حرکت انسان به سعادت، کوتاهی‌هایی وجود دارد که می‌تواند او را دچار لغزش کند، افزود: انسان خلیفة‌الله است، یعنی خداوند بار امانت خود را بر دوش انسان گذاشته و او برای اینکه بتواند بار امانت الهی را به دوش بکشد، باید از لغزش‌ها به دور باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی عنوان کرد: اینکه بگوییم حجاب سخت‌گیری است حرف درستی نیست؛ بلکه حجاب یک سهل‌گیری است که طی مسیر برای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی انسان را هموار کرده و او را در برابر لغزش‌ها ایمن می‌کند.

ولیلو با اشاره به تشکیل خانواده و ایجاد محیط امن و سالم برای جوانان به‌عنوان یکی از معیار‌های مفید رسیدن به سعادت، تبیین کرد: تشکیل خانواده به دنبال خود، عشق، محبت، فرزندآوری و امید به زندگی را در انسان تقویت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مسائل جنسی نمی‌تواند محور روابط اجتماعی باشد، بر لزوم مصون ماندن از آسیب‌ها در مسیر رسیدن به سعادت و دستیابی به آرامش روحی و روانی تأکید کرد و ادامه داد: تفاوت جامعه جنسی غربی با جامعه الهی در این است که در جامعه الهی باید مسیررسیدن به سعادت را هموارتر کنیم تا انسان به مقام خلیفة‌اللهی برسد و جامعه برای رسیدن به رشد و تعالی نیاز به سلامت جسمی و روانی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی از برگزارکنندگان نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» تقدیر و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این همایش در پاسخ به نیاز‌های جامعه مؤثر واقع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه