Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی ما این است که این سازمان، در زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری قرار گیرد و مسئول سازمان هم معاون رییس جمهور باشد تا جایگاه مناسبی داشته باشد و نسبت آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم نسبت مستقل مرتبط باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسین میرزایی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز درباره تشکیل سازمان طب ایرانی و اسلامی در کشور و پیش بینی جایگاه آن از حیث سازمانی و بودجه در ساختار سیاسی کشور، با بیان اینکه فعلاً این موضوع در حد یک طرح است، گفت: طرح اگر در گردش کار مجلس قرار گیرد و بخواهد تا وارد صحن مجلس شود، ممکن است تغییر و تحولات زیادی در آن صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پیش بینی ما این است که این سازمان، در زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری قرار گیرد و مسئول سازمان هم معاون رییس جمهور باشد تا جایگاه مناسبی داشته باشد و نسبت آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم نسبت مستقل مرتبط باشد.

وی در ادامه گفت: این به آن معنا است که داد و ستد تحقیقاتی و علمی وزارت بهداشت با سازمان طب ایرانی اسلامی برقرار باشد، اما بودجه و مدیریت سازمان، مستقل از وزارت  بهداشت باشد تا از این طریق این سازمان بتواند در آینده شکوفایی و بالندگی مناسب حال و نیاز خود را داشته باشد.

حجت الاسلام میرزایی با بیان اینکه دو نوع مبنای طب و علوم پایه و فلسفه و طبیعیات در طب جدید و طب سنتی وجود دارد، اظهار کرد: به  دلیل همین تفاوت نگاه ها و مبناها، لازم است تا سازمان طب ایرانی اسلامی از نظر علمی هم مستقل باشد و استقلال سازمانی برای این نهاد، ضروری است.

پژوهشگر طب سنتی اسلامی، با اشاره به وجود دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و دانش و شرکت های داروسازی و داروخانه های ویژه برای طب جدید و وزارت بهداشت، تصریح کرد: همین موارد باید برای طب سنتی اسلامی هم به شکل مستقل وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان طب ایرانی وزارت بهداشت طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نخستین گردهمایی آمار و فناوری در دولت سیزدهم، ضمن تاکید بر اهمیت محاسبه آمار و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی گفت: پیش‌بینی پذیر شدن بازار عرضه و تقاضا، ارتباط مستقیم با آمار و داده‌های هر محصول در زمان و مکان معین دارد.

وی تفاوت موجود در آمارهای ارائه شده از سوی مراکز متولی را محصول محاسبه داده‌های متفاوت در یک مورد واحد دانست و گفت: البته برای رسیدن به یک چشم‌انداز واقعی و مدیریت واحد، نیازمند به‌کارگیری روش واحد با ضریب خطای کم هستیم؛ این‌گونه خواهیم توانست در میدان عمل از ابزار مطمئن برای مدیریت شرایط موجود بهره گیریم.

وزیر جهاد کشاورزی، آمار غلط را موجب سوگیری نادرست مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات و آمار درست در حوزه کشاورزی، کنترل بازار تقاضای داخل و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای صادراتی را به دنبال خواهد داشت.

نیکبخت با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی در خصوص داده‌ها و اطلاعات آماری در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی مسؤول اصلی جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر پیشین وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل سالن سران اجلاس برگزار شد، عنوان کرده بود، وزارت جهاد کشاورزی نابیناست زیرا آمار دقیقی از فعالیت‌های کشاورزی به ویژه در تولید و زمین‌های زیر کشت ندارد در نتیجه نمی‌توان برنامه‌ریزی درست و دقیق داشت.

کد خبر 6099304

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!