Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@19:47:46 GMT

چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۷۲۲۶

چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در حال حاضر عده‌ای به نام طب اسلامی مشکلات جدی را برای بیماران به وجود آورده‌اند.

حسین شهریاری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا پیرامون طرح تشکیل سازمان طب اسلامی اظهار کرد: مراجع عظام تقلید بارها اعلام کرده‌اند که چیزی به نام طب اسلامی وجود ندارد همچنین در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نیز تنها طب سنتی و ایرانی قید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری وزارت بهداشت و درمان مکلف به ایجاد دانشکده طب ایرانی و سنتی شد و تا امروز این دانشکده‌ها توانسته است تعداد زیادی متخصص طب سنتی پرورش دهد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بنده با طرح تشکیل سازمان طب اسلامی مخالفم زیرا چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد.

شهریاری تصریح کرد: در حال حاضر متولی سلامت کشور وزارت بهداشت و درمان است و اگر قرار است در این کشور تصمیم در حوزه سلامت گرفته شود باید به تأیید این دستگاه برسد، متأسفانه در حال حاضر عده‌ای از شارلاتانیسم به نام طب اسلامی مشکلات جدی را برای بیماران به وجود آوردند و به طب سنتی و ایرانی هم ضربه زده است.

وی ادامه داد: فردی که مدعی طب اسلامی بود و کتاب هاریسون را آتش زد پس از محکومیت در دادگاه تحت پیگرد قانونی قرار گرفت و در حال حاضر نیز از ایران فرار کرده است، زیرا این فرد با ادعای طب اسلامی نام اسلام را خدشه دار کرد.

کد خبر 483344

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسینعلی شهریاری مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی طب اسلامی سازمان طب اسلامی ایرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بهداشت و درمان حال حاضر طب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن