Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان با بیان اینکه محتوای طب ایرانی اسلامی و بهره گیری جامعه از آن برای ارتقای سطح سلامت همیت دارد، گفت: از آنجایی که متخصصان طب نوین، شناختی از چیستی و چگونگی ابعاد مختلف طب سنتی ندارند، بنابراین کاملاً منطقی و طبیعی است که اعطای مجوزها هم باید در حوزه اختیارات متخصصان طب ایرانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسین میرزایی، در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز، پیرامون طرح تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی، با بیان اینکه بخش عمده ای از توجه طب سنتی به بهداشت و حفظ سلامتی معطوف شده است، گفت: البته طب سنتی درمان های مکفی به روش خود را هم دارد، اما نگاه، بیشتر پیشگیری از بروز بیماری ها و صحت بدن است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به عدم تعصب بر روی نام مکاتب طبی در بهره گیری از فواید آن ها، اظهار کرد: اینکه ما چه نامی را استفاده کنیم، خیلی برای ما تفاوتی نمی کند، ممکن است نام های مختلفی برای یک نوع از طب مطرح باشد که طب مکمل یا سنتی یا اسلامی یا ایرانی یا سوزنی از جمله آن ها هستند.

وی افزود: ما در این طرح به دنبال محتوا هستیم و می خواهیم جامعه ما آن را بشناسند و از آن برای سلامتی مردم بهره بگیریم و از شیوع بیماری های مختلف و خطرناک در جامعه جلوگیری کنیم، این که در نهایت چه نامی برای آن بگذاریم، خیلی مهم نیست.

حجت الاسلام میرزایی درباره اعطای مجوزها به متخصصان و مراکز طب ایرانی اسلامی، تصریح کرد: از آنجایی که متخصصان طب نوین، شناختی از چیستی و چگونگی ابعاد مختلف طب سنتی ندارند، بنابراین کاملاً منطقی و طبیعی است که اعطای مجوزها هم باید در حوزه اختیارات متخصصان طب ایرانی اسلامی باشد و این یک خواسته منطبق بر واقعیت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طب ایرانی اسلامی اعطای مجوزها متخصصان طب طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن

به گزارش خبرگزاری مهر، طی بازدیدی که با حضور مدیر کل راهداری استان تهران، مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران، نمایندگان شرکت مترو تهران و همچنین پیمانکاران و مشاوران طرح صورت پذیرفت، ضمن بررسی میدانی بخش‌های مختلف پردیس مسافری شرق، الزامات سخت افزاری و نرم افزاری به همراه موضوعات مربوط به کارکرد قسمت‌های مختلف این پایانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین مسائلی از قبیل معماری طبقات، ایجاد زیرساخت‌های مخابراتی متناسب با نیازهای مراکز تبادل سفر، راه‌های دسترسی مسافران به پایانه از طریق سیستم حمل و نقل عمومی، مسیرها و معابر پیرامونی و همچنین لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق پس از راه اندازی پایانه جدید، از جمله مواردی بودند که طی نشست حاضران در جلسه به همفکری گذاشته شد.

گفتنی است پردیس مسافری شرق شامل ساختمان اصلی پایانه در ۳ طبقه و به مساحت زیربنای ۲۶ هزار مترمربع، حدود ۱۸ هزار مترمربع پارکینگ و محوطه‌ای در حدود ۷۲ هزار مترمربع می‌باشد.

کد خبر 6098011

دیگر خبرها

  • تبلیغ وام‌های کم بهره و فوری، شیوه جدید کلاهبرداران
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • تشکیل زنجیره انسانی مردم کرمان در حمایت از طرح نور پلیس
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل