Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@19:37:43 GMT

کلاهبرداری با نام یک مرکز طب اسلامی +عکس

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۵۶۱۹

کلاهبرداری با نام یک مرکز طب اسلامی +عکس

مرکزی که خود را «فرهنگسرای تسنیم» نامیده بود؛ با ادعای برخورداری از تخصص در طب اسلامی از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد.

به گزارش مشرق، در روزهای گذشته در پی گزارش‌های واصله مبنی بر فعالیت‌های غیرقانونی در موسسه‌ای تحت عنوان فرهنگسرای تسنیم واقع در شهرستان فردیس، دستورات قضایی مبنی بر انجام تحقیقات توسط ضابطین صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی تحقیقات برای کشف ابعاد اقدامات مجرمانه متهمان در این موسسه، روشن شد مرکزی که خود را «فرهنگسرای تسنیم» نامیده بود؛ با ادعای برخورداری از تخصص در طب اسلامی ضمن معرفی دست‌اندرکاران آن مرکز به سمت علمی مجعول «دکتر» به فروش دارو به صورت غیرمجاز و کلاهبرداری از شهروندان نیز می‌پرداختند.

از نکات قابل توجه آن است که اساسا امکان وجود فرهنگسرای خصوصی وجود ندارد، اما موسسه موسوم به تسنیم خود را فرهنگسرا نامیده بود و با انجام تبلیغات گسترده زمینه‌ی لازم برای فریب شهروندان را فراهم کرده بود.

مرکز مذکور با تبلیغات در سطح شهر فردیس، خود را به عنوان مرکزی درمانی-مذهبی بر مبنای آموزه‌های طب اسلامی و سنتی در سطح جلوه داده و در حالی که دست‌اندرکاران مرکز موسوم به تسنیم از تحصیلات خاصی برخوردار نبودند با ارائه‌ مدارک جعلی خود را دکتر معرفی می‌کردند و به این ترتیب توانسته بودند تعداد زیادی از شهروندان از شهرستان فردیس و سایر شهرهای مجاور را فریب دهند.

از جمله مسائل تامل برانگیز گستردگی اقدامات مدیران این مرکز پیش از برخورد قضایی بود به نحوی که موفق شده بودند برخی از نهادها و مسئولین میانی شهرستان فردیس را هم فریب دهند و مردم زیادی را نیز از این طریق طعمه اهداف شوم خویش سازند.

متهمان خود را افرادی موجه و متخصص در اسلام جلوه داده و بدون گذراندن تحصیلات آکادمیک خود را دکتر نیز معرفی کرده‌اند. این در حالی است که هیچ تخصصی اطلاعات در زمینه پزشکی یا معارف اسلامی نداشته‌اند.

از دیگر اقدامات مدیران موسسه تسنیم می‌توان به فروش داروها و مواد بهداشتی به شهروندان و اخذ مبالغ قابل توجه از ایشان نام برد. این در حالی است که این داروها نه تنها ارزش و منفعتی برای سلامتی ندارند بلکه مطابق با اعلام شبکه بهداشت و درمان، اساساً قابلیت مصرف انسانی نیز ندارد.

ارائه‌ی مدارک فاقد اعتبار مبنی بر گذراندن دوره‌های آموزش پزشکی در قبال دریافت وجوه قابل توجه از جمله دیگر اقدامات گردانندگان این مؤسسه است. این در حالی است که مدیران موسسه تسنیم هیچ صلاحیتی در آموزش دوره‌های پزشکی نداشتند و مدارک صادره نیز فاقد هرگونه ارزش قانونی است.

با توجه به اینکه متهمان به ارتکاب تعداد زیادی کلاهبرداری به نحو اخذ وجوه از مردم در قبال فعالیت‌های پزشکی غیرمجاز و همچنین ارائه مدارک دوره‌های آموزشی فاقد ارزش اقرار صریح کرده‌اند، اما شناسایی تمام شکات میسر نیست مطابق دستور دادستانی محترم عمومی و انقلاب شهرستان فردیس بنا به تجویز بند ب ماده ۹۶ قانون آیین دادرسی کیفری تصویر متهمان در رسانه‌ها منتشر می‌شود تا شکات بتوانند ایشان را شناسایی کنند.

شکات می‌توانند در صورت شناسایی متهمان، جهت طرح شکایت به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان فردیس (شعبه دوم بازپرسی) مراجعه نمایند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان کلاه برداری طب اسلامی اخبار حوادث شهرستان فردیس طب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مرکز مالکیت معنوی از دستاوردهای دانش‌آموزان استعداد درخشان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک اسلامی رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و تیم همراه با حضور در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سازمان ملی استعدادهای درخشان «سمپاد»، در جریان جدیدترین ابداعات دانش آموزان نخبه کشور در حوزه‌های مختلفی همچون علوم پایه، فنی و مهندسی، پزشکی، هنری و انسانی قرار گرفتند.

اسلامی در این بازدید که بیش از ۲۰۰ گروه دانش‌آموزی از مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور به تشریح نوآوری‌های خود پرداختند، تلاش و خلاقیت نخبگان نوجوان کشور را بسیار ارزشمند دانست و انگیزه ناب و ذوق زلال دوران نوجوانی را نقطه قوت آنان معرفی کرد.

وی بر لزوم آگاهی دانش آموزان کشور از حقوق مالکیت فکری در زمینه اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری و برندها تاکید کرد و افزود: مرکز مالکیت معنوی در اجرای مأموریت‌های خود در عرصه ملی و بین‌المللی و تکالیف قانونی در راستای قوانین ملی و معاهدات بین‌المللی مالکیت فکری، در چهار محور «ثبت»، «آموزش»، «مشاوره» و «توانمندسازی» دارایی‌های فکری، حمایت ویژه از دانش‌آموزان مستعد کشور دارد.

اسلامی با تشریح وضعیت مخترعان نوجوان کشور در در سال‌های اخیر و لزوم تبدیل ایده به عمل و در نهایت محصول دارای ارزش افزوده، از دانش آموزان خواست به تجاری‌سازی ابداعات خود، توجه داشته باشند تا علاوه بر نوآوری و کسب افتخارات معنوی، از منافع مادی محصولات خود، بهره‌مند شوند و با انگیزه مضاعف در مسیر شکوفایی خویش حرکت کنند و اولین ضرورت این فرآیند را حفظ حقوق مالکیت فکری دانست.

در این بازدید، الهام یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از برنامه‌های حمایتی مرکز مالکیت معنوی از دانش‌آموزان استقبال و برای اجرایی کردن این اقدامات، اعلام آمادگی کرد.

کد خبر 6100246

دیگر خبرها

  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • حمایت مرکز مالکیت معنوی از دستاوردهای دانش‌آموزان استعداد درخشان
  • «سمفونی بهار» در هلند نواخته می‌شود
  • موسسه سماوا با چهار کتاب صوتی به نمایشگاه کتاب می آید
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه‌های البرز