Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بخشی از نامه محمد رازی - منتخب اول هیات مدیره نظام پزشکی کشور خطاب به مراجع عظام تقلید و جامعه مدرسین حوزه‌های علمیه با اشاره به آیه هفتم از سوره آل عمران آمده است:« مدتی است گروهی که نه درس حوزه و فقه به کفایت خوانده‌اند و نه رنج تحصیل دانشکده طب را دیده‌اند، با عقبگرد نادرست، سطحی و عامیانه به متون پزشکی سده‌های ۷ و ۸ هجری و با استناد غیر کارشناسانه به احادیث سست و غیر متقن و بعضا راویان جعلی به حضرات معصومین علیهم السلام‌، طرحی  با عنوان « تشکیل سازمان طب اسلامی ایرانی سنتی » به مجلس برده اند و در دستور کار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه با سکوت فضلا و علمای حوزه های علمیه دارند با عنوان جعلی طب اسلامی تیشه بر ریشه های اعتقادات مومنین به اسلام عزیز و قران مهجور و معتقدین به معصومین علیهم السلام می زنند.

همانطور که می دانید پزشکی امروز علمی تجربی است و دستاورد بزرگ بشری در طی هزاران سال و با آزمون و خطا در آزمایشگاه و کارآزمایی‌های بالینی و شواهد علمی به امروز رسیده است و با شتاب فراوان هر روز هزاران مقاله و مطالعه بالینی و تجربی و آزمون بالینی و درمانی منتشر و به روز می‌شود.

خواهش و استدعای اینجانب بعنوان منتخب اول سازمان نظام پزشکی کشور و  به نمایندگی از قاطبه جامعه پزشکی ایران از شما، اعلام موضع رسمی اسلام و فقاهت و جامعه محترم مدرسین در مورد این فتنه بزرگی است که عده‌ای عوامانه و یا عامدانه بدنبال وهن اسلام عزیز و حضرات معصومین (ع) هستند.

از فقهای اسلام و علمای اندیشمند شیعه انتظار موضع‌گیری رسمی و قاطعانه به التقاطات و باطلاتی است که چهره منور دین محمدی و مذهب جعفری امامیه را با عنوان‌های جعلی مثل طب اسلامی، طب امام کاظم و ... مخدوش می‌کند و آن‌را به پیروان صادق ادیان الهی و ابراهیمی مشوش جلوه دهد.»

در بخش دیگری از این نامه آمده است:« ما به جد نگرانیم آنچه بعنوان طب اسلامی امروزه تبلیغ می شود برنامه سازمان‌های جاسوسی غربی و لژهای فراماسونری باشد که به این طریق ضربه‌ای کاری بر پیکر ایمان و اعتقاد مردم وارد کنند و جوانان را به اسلام و امامان و پیشوایان دین بد بین کنند.

امیدوارم فریاد «وا اسلاما»ی این مسلمان دانش آموخته پزشکی که ۵۰ سال  عمر خود را صرف یادگیری و تجربه آموزی و درمان مردم کرده است وقعی در فراخور دهید و با همت شما این بساطی که بنام دین بر بن دین تیشه می زند جمع شود.»

47233

کد خبر 1557672

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: طب اسلامی طب سنتی سازمان نظام پزشکی طب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا،در میدان مطالعات جامعه‌شناسی کشور ما با مسأله و چالشی به نام مفاهیم و نظریه‌هایی که برساختۀ پژوهشگران و جامعه‌شناسان بومی نیست مواجه‌ هستیم.

سیدحسین نبوی (استادیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای به عنوان «بومی نبودن نظریه‌های غربی و مدرن‌نبودن تفکرات اجتماعی ایرانی و اسلامی» به این موضوع می‌پردازد که پژوهشگران مفاهیم و نظریه‌ها را فقط برای هدفی کارفرماپسند یا داورپسند، به کار می‌گیرند، و به ژرف‌اندیشی و بازاندیشی در مفاهیم و نظریه‌های رایج نمی‌پردازند. تعداد بیشتری از پژوهشگران نیز به علت آشنایی ضعیف با نظریه‌ها، اساساً در موقعیتی نیستند که بتوانند به نقد و بازاندیشی در نظریه‌ها بپردازند.

* تاثیر شناخت جامعه برارائه پژوهش‌های تجربی کاربردی

این استاد جامعه‌شناسی در این مقاله می‌نویسد: اگر بتوانیم پژوهشگران را متقاعد سازیم که همانند یک انسان‌شناس (نه به‌عنوان یک انسان‌شناس) به شناخت دقیق جامعۀ خود اقدام کنند و مطابق با اصول صحیح نظریه‌سازی، به برساخت نظریه -در سطح خُرد یا متوسط، یا کلان  بپردازند کمکی ارزشمند به پژوهش‌های تجربی کاربردی و کارآمد کرده‌ایم.

نبوی ادامه می‌دهد که به‌رسمیت شناخته‌شدن نظریه و به‌کارگرفتن آن، خود به فرایند جداگانه‌ای در اجتماع علمی نیاز دارد که به تغییر باور‌ها و هنجار‌ها در این گروه اجتماعی مربوط می‌شود.

* آموزش تفکرات اجتماعی ایرانی و اسلامی

باید آموزش نظریه‌ها، نقد و تلفیق نظریه‌ها و به‌ویژه برساخت نظریه نه از شیوه میان‌بُر، بلکه از راه مطالعۀ عمیق مفاهیم و استدلال‌های منطقی نظریه‌های اصلی در جریان اصلی در اولویت قرار گیرد

نبوی در این مقاله به این مهم اشاره می‌کند که آموزش کاملا مؤثر و کارآمدِ نظریه‌ها و تفکرات اجتماعی به دانشجویان، به‌ویژه به دانشجویان مقاطع تکمیلی بسیار راه‌گشا و کارآمد در ارائه هرچه بهتر نظریات کاربردی است.

این پژوهش توضیح می‌دهد که برای این هدف چند کار باید صورت گیرد: تحقیق و تدریس نه‌تن‌ها نظریه‌ها، بلکه تفکر اجتماعی ایرانی-اسلامی، منظور از تفکر اجتماعی ایرانی و اسلامی شامل اندیشه‌های معاصر روشنفکران ایرانی و عرب و مسلمانان جنوب شرق آسیا و دیگر صاحب‌نظران اسلامی (برعهده متخصصین نظریه‌ها و نظریه‌شناسان و نظریه‌دانان گذاشته شود.

به زعم این پژوهشگر به نظر می‌رسد کسانی که به‌طور تخصصی بر روی نظریه‌ها متمرکز هستند و پژوهش‌هایی را متمرکز بر نظریه یا نظریه‌ها به انجام رسانده‌اند، آثار کیفی متمایزی را در این حوزه منتشر ساخته‌اند.

* جامعه‌شناختی ساختن تفکرات اجتماعی

 مقاطع تکمیلی، علاوه بر آموزش نظریه‌ها، آموزش نقد نظریه‌ها، تلفیق نظریه‌ها، و به‌ویژه برساخت نظریه نه از شیوه میان‌بُر و کم‌زحمت، بلکه از راه مطالعۀ عمیق مفاهیم و استدلال‌های منطقی نظریه‌های اصلی و مطرح در جریان اصلی در اولویت قرار گیرد و به‌طور جدی‌تر، -جدی‌تراز قبل- و معطوف به بومی‌سازی نظریه‌های جامعه‌شناختی غربی و جامعه‌شناختی ساختن تفکرات اجتماعی متفکران ایرانی و مسلمان آموزش داده شود.

این پژوهشگر در نهایت اینگونه جمع‌بندی می‌کند که با توسعۀ رشته‌های خاص در دوره دکتری بهتر بتوان به این هدف دست یافت. از سوی دیگر با به اصطلاح گفتمان‌سازی، فضای فرهنگی و فکری خاصی برای صاحب‌نظران حوزه جامعه‌شناسی شکل بگیرد؛ طوریکه انگیزه جدی برای برساخت نظریه‌ها برای آنها به وجود آید.

نبوی در پایان به این نکته اشاره می‌کند که در شکل‌دادن به این فضای فرهنگی و گفتمانی، نهاد‌های مهم علمی مانند انجمن جامعه‌شناسی و گروه‌های آموزشی و پژوهشی جامعه‌شناختی و علوم اجتماعی در سراسر کشورو روشنفکران خارج از نهاد‌های علمی نقش مؤثری خواهند داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است
  • چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • تشکیل زنجیره انسانی مردم کرمان در حمایت از طرح نور پلیس
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه