Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@22:10:13 GMT

نقدعلی: وزارت بهداشت به طب سنتی توجه کند

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۳۱۶۰

نقدعلی: وزارت بهداشت به طب سنتی توجه کند

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به طب سنتی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر ساز و کار طب اسلامی ایرانی فراهم شود مسلماً بسیاری از خلاءها و نیازهای دارویی کشور برطرف می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل ۱۱۰ قانون اساسی در اخطاری گفت: در بحث طب اسلامی و سنتی سیاست‌های ابلاغی عرصه سلامت از سوی رهبری تکالیفی بر عهده وزارت بهداشت گرفته است که این وزارت‌خانه موظف است تعاملی منطقی میان روشهای درمانی و طب سنتی و اسلامی برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: در محور کار قرار گرفتن اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه، استانداردسازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی از جمله مواردی است که در سیاست‌های ابلاغی عرصه سلامت گنجانده شده است.

این نماینده مجلس اظهار کرد: ضمن تشکر از وزیر محترم که در عرصه بهداشت و درمان زحمات خوبی می کشند متاسفانه بندهایی از سیاست‌های ابلاغی که تاکید بر طب سنتی و اسلامی دارد زمین مانده است. باید بگویم که اگر طب سنتی اسلامی که امروز جواب داده و مورد اقبال مردم قرار گرفته است، مورد توجه قرار نگیرد، ظرفیت عظیمی از دست می‌رود؛ در این زمینه توصیه ما به وزیر محترم بهداشت و معاونان او این است که موضوع طب اسلامی ایرانی یا همان طب مکمل را همانند گذشته مورد بی مهری قرار ندهند.

نقدعلی گفت: اگر ساز و کار طب اسلامی ایرانی فراهم شود مسلماً بسیاری از خلاءها و نیازهای دارویی کشور برطرف می‌شود. هرچند افرادی وجود دارند که از نام طب اسلامی و سنتی سوء استفاده می کنند اما باید این طب فاخر را ارج نهاد و از ظرفیت‌های آن استفاده کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، مجلس یازدهم ، طب سنتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم طب سنتی طب اسلامی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمان با هفته معلم، تقدیر از زحمتکشان عرصه آموزشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این مراسم فرماندار بوکان در سخنانی با اشاره به جایگاه معلم در دین اسلام گفت: خداوند منان در قران کریم، صفت معلم را به خویش نسبت می‌دهد که این مهم نشان دهنده جایگاه والای آن نزد خالق کائنات است.

خشایار صنعتی افزود: بعد از خداوند منان شغل معلمی به انبیا تنفیذ شده است و بعد از پیامبران، این مقام به کسانی واگذار شده که توانایی هدایت انسان‌ها را به سوی روشنایی دارند.

وی ادامه داد: یکی از آن سه ویژگی اصلی که امروزه روانشناسان بر آن تاکید می‌کنند، شکل گیری شخصیت افراد با استفاده از محیط پیرامونی خود است که در این راستا نقش آموزگار و به دنبال آن خانواده بسیار مهم و حیاتی می‌باشد.

فرماندار بوکان بیان کرد: در عصر حاضر که فرزندان و آینده سازان کشور مورد حمله گسترده فضای مجازی قرار دارند، نقش معلم به عنوان هدایت گر شخصیتی دانش آموزان بسیار مهم و قابل توجه است.

صنعتی عنوان کرد: مقتضیات امروز جامعه ما ایجاب می‌نماید که نقش فرزندان در جامعه به صورت ریز و با تحلیل تاثیر پذیری از خانواده، وراثت و محیط مورد تحلیل قرار گیرد، زیرا امروز تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان باید در خانواده ریزبینانه مورد توجه معلمین به عنوان دوست، اولیا مدرسه و مشاوران امین باشد.

وی تصریح کرد: جامعه باید در مسیر تعالی بخشی جایگاه معلم گام بردارد، زیرا تأثیر این قشر در تربیت تعلیم و شکل گیری آینده جامعه متعالی و فرزندان بالنده بسیار تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: محیط خانواده نیز باید مورد توجه معلمین قرار گیرد، زیرا جامعه امروز هم به خانواده و هم معلمین به عنوان ابعاد شکل گیرنده شخصیت دانش آموزان نیاز دارد و همچنین اولیا منزل باید نقش و جایگاه معلمان را با اهمیت دانسته و فرزندان را نیز در جریان این مهم قرار دهند.

دیگر خبرها

  • همزمان با هفته معلم، تقدیر از زحمتکشان عرصه آموزشی
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟