Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@07:54:31 GMT

طب جدید و تحقیقات طب سینوی باید کنار هم باشند

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۰۱۱۸

طب جدید و تحقیقات طب سینوی باید کنار هم باشند

ایسنا/همدان نماینده ولی‌فقیه در استان همدان گفت: خدمات طب جدید و تحقیقات طب سینوی باید کنار هم و مکمل یکدیگر باشند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام حبیب‌الله شعبانی یک شهریورماه در مراسم ادای احترام به ابوعلی‌سینا که در آرامگاه شیخ‌الرئیس برگزار شد با تبریک روز پزشک به جامعه پزشکی، اظهار کرد: هر تمدنی پایه خود را دارد، یکی از پایه های هر تمدن تلاش برای توسعه علم و هنر است و هر تمدنی بتواند علم را توسعه بدهد موفق‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعبانی تصریح کرد: در تمدن اسلامی اولین حرف پروردگار به پیامبر (ص) « اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ» بود و این نشان می‌دهد که تمدن اسلامی با علم و اندیشه‌ای آغاز شده که هدف دارد و تمدن اسلامی علم محور است.

وی با اشاره به اینکه شریعت و اسلام انگیزه‌هایی برای کسب علم در جامعه ایجاد کرده، توضیح داد: ایران قبل از اسلام هم بزرگانی دارد اما ایران بعد از اسلام بسیار متفاوت است و بوعلی‌ها و خوارزمی‌ها را دارد. سه کتاب از کتب اربعه شیعیان را ایرانیان نوشتند همچنین خیلی از کتاب‌ها از شش کتاب اصلی اهل سنت را ایرانیان به رشته تحریر درآوردند.

اما جمعه همدان با بیان اینکه اسلام جامعه را با عقلانیت، تحقیق، پژوهش و علم پیش برده، مطرح کرد: در قرن چهارم هجری وقتی که به بوعلی می‌رسیم دیگر نهضت ترجمه کمرنگ می‌شود و کتاب جالینوس یا بقراط که کتاب درسی بودند با القانون به فراموشی سپرده می‌شوند.

شعبانی با اشاره به اینکه ملت ما چنین تمدن بزرگی و فرهنگ عمیقی داشته، گفت: دانشمندان و علومی که به آن دست پیدا کردیم برای ما قابل افتخار است اما صرف افتخار، کفایت نمی‌کند و نباید جامعه ما متوقف شود چون «ما می‌توانیم». همان دوران که علم در اروپا علم متوقف شده بود ما یک پزشک مانند بوعلی داشتیم.

وی دررابطه با شخصیت ابوعلی‌سینا عنوان کرد: نبوغ، فعالیت علمی و پژوهش‌های آن در تاریخ علم ماندگار است. بوعلی بخشی از «کتاب شفا» را روی شتر در سفر گرگان نوشته است و تا قرن ۱۶ میلادی کتاب‌های آن مرجع بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با اشاره به صحبت‌هایی که در تعارض طب جدید، قدیم، سنتی و سینوی مطرح می‌شود، تأکید کرد: تفاوت و تعارضی بین طب سنتی و طب جدید وجود ندارد. نمی‌توان خدمات طب جدید و تحقیقات طب سینوی را کنار گذاشت و باید کنار هم و مکمل هم باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پزشک روز پزشک طب سنتي طب جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنین «آواز آن پرنده آتشین» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، رمان «آواز آن پرنده آتشین» سمیه کاظمی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

کاظمی در این‌رمان اجتماعی، به جامعه جنگ‌زده دهه ۱۳۶۰ نگاه می‌کند؛ جامعه‌ای که با عشق، آرزو، امید، بهت و اندوه همراه بوده است. کتاب همچنین روایتگر داستان زنانی رنج کشیده و مردانی است که صدای بمب و خمپاره به کابوس شان تبدیل شده است.

«آواز آن پرنده آتشین» هم مناسب مخاطبینی است که طعم جنگ را چشیده‌اند و هم مناسب کسانی است که آن ایام را تجربه نکرده اند و فقط روایت هایی به گوش شان رسیده است.

داستان از عشق سودابه به یکی از پسران همسایه آغاز می شود اما این عشق با مخالف برادر سودابه مواجه می‌شود. برادر برای دوری سودابه از پسر، خواهرش را به اهواز می‌فرستد. سودابه بعد از حضور در اهواز با حال و هوای مناطق جنگ‌زده آشنا و در ادامه با ماجراها و واقعیت‌های جنگ روبرو می‌شود.

کد خبر 6098230 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: همه راه‌های نفوذ دشمنان باید بسته شود
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • طنین «آواز آن پرنده آتشین» در نمایشگاه کتاب
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد